Τα Αμερικάνικα χειροποίητα, δερμάτινα υψηλής ποιότητας αξεσουάρ στα καλύτερά τους! Αυτό είναι ένα υψηλής ποιότητας δερμάτινο λουρί ακονίσματος από την American Bison Made, που άλλαξε όνομα σε «Ezra Arthur», και ειδικεύεται σε χειροποίητα προϊόντα που διαρκούν μια ζωή.
Το εξαιρετικό δέρμα παρήχθη από την Hermann Oak Leather Tannery. Αν δεν γνωρίζεις την Ezra Arthur και την Hermann Oak Leather Tannery ρίξε μια γρήγορη ματιά στο Youtube, αλλά να είσαι προσεκτικός, γιατί μπορεί να εθιστείς στα αξεσουάρ τους για το υπόλοιπο της ζωής σου. Θα βρεις απλά vintage ποιοτικά αξεσουάρ, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Είναι ένα σχετικά άκαμπτο και παχύ δέρμα με ανοιχτό καφέ χρώμα στο design. Η εσωτερική πλευρά του, έχει μια επένδυση καμβά που χρησιμοποιείται μετά το ξύρισμα για να αφαιρέσεις την υγρασία και τα κατάλοιπα από το μαχαίρι σου.
Το λουρί ακονίσματος στην ουσία είναι ένα κομμάτι από δέρμα που ευθυγραμμίζει την άκρη του ξυραφιού, και θα πρέπει να χρησιμοποιείται, τόσο πριν, όσο και μετά το ξύρισμα.
ID: 12402